Kosten

Ja, alle bedragen die vermeld staan bij de kunstwerken zijn inclusief btw en verzending. Ook de kosten van de gekozen betaalmethode zitten hierbij. Wij hebben verder geen (verborgen) bestelkosten o.i.d.

Nee alle bestellingen worden vooraf betaald. Zodra er betaald is wordt de bestelling in productie genomen.

Je kunt bij ons betalen met iDeal, creditcard en Paypal. Andere betaalmethoden zijn niet mogelijk. Je kunt ook niet contant betalen.

Ja, je betaalt altijd in een https (versleutelde) beveiligde omgeving. Je betaling verloopt bovendien via onze betaalproviders: SISOW. Dit is een onafhankelijke, professionele partij die alle soorten betaalverkeer al jaren in goede banen leidt.

Ja, nadat je bestelling is verzonden krijg je bij de emailbevestiging een btw-factuur in pdf-formaat.

 

Bij ons ben je op alle punten verzekerd van een veilige online aankoop. Van betaling, verzending, verschillen van mening tot garantie op de kunstwerken zelf.

U kunt bij ons beveiligd betalen via o.a. iDeal en je (verzekerde) creditcard bieden wij je de mogelijkheid om veilig en gemakkelijk via Paypal te betalen. Veiliger kan niet.

Levering

Je kunt bij een bestelling aangeven waar je een bestelling geleverd wil hebben. Dat kan een ander adres zijn dan je factuuradres.

De verschillende materialen waarmee we werken worden op maat besteld. Dibond, plexiglas en forex kunnen snel worden geleverd. Op glas zit 3 weken levertijd. Als we een bepaald formaat op voorraad hebben kan een bestelling soms sneller geleverd worden.

Onze producten zijn zo specifiek dat wij voor de bestelling de deur uitgaat telefonisch contact met u opnemen om af te stemmen wanneer een bestelling geleverd kan worden. Er dient dan ook altijd iemand op het afgesproken adres en tijdstip aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Zo zijn beide partijen er zeker van dat een bestelling zonder problemen geleverd kan worden.

Onze schilderijen zijn volledig maatwerk. Volledig maatwerk valt wettelijk gezien buiten het recht op retour. Dat is ook bij ons het geval. Van maatwerk is sprake omdat wij op jouw verzoek een kunstwerk met specifieke wensen leveren, bijvoorbeeld met specifieke formaten en afwerking.

Garantie

Je neemt dan contact op via info@ilovemycity.nl. Meld hierbij je contactgegevens en wat het probleem is. Vermeld ook je ordernummer. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Voor de kunstwerken bij ons ingepakt worden en de deur uitgaan (via DHL) worden ze zeer goed gecontroleerd. Mocht een kunstwerk beschadigd raken dan gebeurd dat tijdens transport of door onzorgvuldig uitpakken op locatie.
Als de bestelling bij u aankomt bekijk dan goed of de verpakking beschadigd is. Pak het kunstwerk uit en controleer of het onbeschadigd is. Mocht er schade zijn neem in dat geval direct contact met ons op (013-5421477). Wij handelen vervolgens de schade af met onze transporteur/verzekeraar en we sturen jou z.sm. een nieuw exemplaar of vergoeden je aankoopbedrag.

Privacy

I Love my City respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij verkopen je gegevens nimmer door aan derden.
Zie voor meer informatie ons privacybeleid.