ALGEMENE VOORWAARDEN

Ilovemycity is een handelsnaam van MediaFox B.V. (Kamer van Koophandel nr. 180.52.254 ). Bij het plaatsen van een bestelling sluit u een koopovereenkomst met MediaFox B.V. De productie en levering van onze producten is in handen van Plano Plastics (Kamer van Koophandel nr. 17087114).
Ilovemycity hanteert de leveringsvoorwaarden van Plano Plastics en de leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

 • U bestelt via de site en betaald direct via ideal, creditcard of PayPal. Als u de betaling om welke reden niet kunt afronden is er geen opdracht geplaatst. Mocht u dit niet kunnen oplossen neemt u dan contact met ons op via info@ilovemycity.nl
 • Is de betaling geslaagd, dan ontvangt u direct een bericht van ons per mail dat de bestelling is geplaatst en de order in behandeling wordt genomen.
 • Alle genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW.
 • Alle genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten.
 • Geringe kleur- en kwaliteitsverschillen kunnen voorkomen, maar zijn niet betwistbaar. Alle producten die door ons verzonden worden zijn goed gecontroleerd op kwaliteit.
 • Bestellingen worden bezorgd door DHL. Op afleveradres dient tijdens kantooruren altijd iemand bereikbaar te zijn. Er wordt vooraf altijd een afspraak gemaakt wanneer de levering plaatsvindt. Er moet altijd iemand aanwezig zijn die de bestelling in ontvangst neemt.
  Een 2e aanlevering brengt extra kosten met zich mee.
 • Verzendkosten voor zendingen op de Waddeneilanden en naar het buitenland alleen in overleg.
 • Ilovemycity is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van het overschrijden van de levertijd wanneer de productiematerialen niet voorradig zijn. Overschrijding van de levertermijn geeft de koper niet het recht de bestelling te annuleren of de ontvangst op te schorten of te weigeren en geeft de koper geen recht op schadevergoeding uit welke hoofde dan ook.
 • Typefouten, evenals wijzigingen in de afgebeelde artikelen, omschrijving en prijzen zijn voorbehouden.
 • MediaFox B.V. behoudt zich het recht een bestelling te weigeren.
 • Eventuele tekortkomingen en of beschadigingen dienen direct bij ontvangst van de goederen aan I Love my City te worden gemeld via info@ilovemycity.nl

Door uw bestelling op ilovemycity.nl geeft u te kennen dat u met de leverings- garantie- en betalingsvoorwaarden van MediaFox B.V. akkoord gaat. MediaFox B.V. behoudt zich het recht de leverings- garantie- en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Voor een afgesloten koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals deze van toepassing waren op de dag van de op de factuur vermelde datum.

 

Overeenkomst

De overeenkomst komt tot stand wanneer de klant een bestelling met betaling heeft afgerond en ilovemycity.nl de klant per e-mail een orderbevestiging heeft gezonden. Hierna is de bestelling gemaakt en kan niet meer geannuleerd worden aangezien de bestelling op maat gemaakt wordt en de materialen hiervoor direct gemaakt/besteld worden.

 

Aanbiedingen en bestellingen.

Alle op de website van ilovemycity.nl getoonde aanbiedingen zijn geldig gedurende de periode dat deze op de website getoond worden en het betreffende product door leverancier/ producent geleverd kan worden. Afbeeldingen teksten en informatie zijn zo nauwkeurig mogelijk weergegeven op de website.